Selecteer een pagina

11jun10:0016:00Ademreis &Circle of Song by Miriamjkbreathing.nl

Event Details

Ademreis+ Circle of song by Mariam

Een prachtige en unieke combinatie; de ademreis van JKBreathing en de Circle of Song by Mariam. Het programma van deze dag-retraite ‘Pure You’ draagt de intentie en werking om volledig thuis te komen in jeZELF. De samenwerking met je adem, je klank en je bewustzijn laat je een onvergetelijke reis ervaren naar pure aanwezigheid van wie jij werkelijk bent; PURE YOU.  

ADEMREIS – De ademreis met de JKBreathing ademtechniek is voor veel mensen een ‘onbeschrijflijke’ en ‘een tijdloze ervaring’. Deze relatief zachte techniek brengt je uit je “monkey mind” naar het gebied van rust en stilte. Als een soort diepgaande meditatie. Ontdek wat dit voor jou kan betekenen op het gebied van jouw fysieke, emotionele, mentale en spirituele groei.

CIRCLE OF SONG – Mariam creëert met Circle of Song een sfeer waarin deelnemers de verbinding met hun eigen Bron middels klank, stem, mantra’s, liedjes, gebed en meditatie versterken. Het zingen van klank zonder woorden, brengt je dichter bij je essentie omdat het ‘zonder vorm’ is. Het verbindt direct met de ziel. Zangervaring is niet nodig.

Ontdek jouw klank samen met anderen en ervaar de helende kracht van deze prachtige cirkels. Door het gebruik van je eigen stem en het helende effect van samen zingen, creëren we samen de symfonie van de ziel. Tijdens meditatiemomenten en het zingen, maak je verbinding met je spirituele gidsen, engelen, hogere energievelden en natuurlijk ook met elkaar.

va-Mariam van Nieuwburg: gitaar en zang

Frans de Visser: harmonium, piano, cajon en backing vocal

Marieke Meulenberg over Mariam:

”De prachtige muziek van Mariam brengt je meteen in een hogere frequentie. 

Eva Mariam is als een engel op aarde, een bezielde zangeres die me diep heeft geraakt, met zulke mooie teksten, rechtstreeks uit de bron. Samen met de warme stem van Frans brengen zij de hemel op aarde.”

Impressie ademwerk JKBreathing

Impressie Circle of Song by Mariam

Song ‘Willing to Change’

Lees verder...

Tijd

(Zondag) 10:00 - 16:00(GMT+02:00)

Locatie

Landgoed Algoed

Lutje Esweg 10