Selecteer een pagina

23may20:3023:00Gipsy gitaarconcert bij volle maan bij Landgoed Algoed.Met vurige gitaarklanken en verhalende improvisaties

Event Details

Op donderdag 23 mei a.s. geeft gipsy flamencogitarist Manito weer een vollemaan concert aan het kampvuur op het terrein van landgoed Algoed.  Met vurige gitaarklanken en verhalende improvisaties wordt de luisteraar meegenomen met de zigeunerkaravaan. 

Manito speelt ‘hoe de sterren staan, de maan schijnt en de wind waait’. In het bitterzoete karakter van zijn muziek komen alle facetten uit het leven aan het licht. Op het repertoire staat zowel vurige rumba flamenca uit de Camargue als weemoedige gipsy romances. Zijn soms onnavolgbare spel is een lust voor oog en oor. Manito is vernoemd naar de Franse gitaarlegende ‘Manitas de Plata’ (1921-2014)

Het geluid van zingende gitaarsnaren, een knapperend kampvuur en de mystiek van volle maan staan garant voor een romantische avond. De aanvang is om 20.30. Entree is €15,- contant te verrekenen aan de kassa.  Reserveren info@manito.biz of 06-23259107 Landgoed Algoed is een culturele en spirituele broedplaats. Een bijzondere locatie in het buitengebied. Het adres is: Burgemeester Stroinkstraar 411, 7547 RH  Enschede.

Lees verder...

Tijd

(Donderdag) 20:30 - 23:00(GMT+00:00)

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *