Selecteer een pagina

Disclaimer

Verantwoording/ Disclaimer

 

Deze website en de inhoud daarvan worden gepresenteerd zonder enige garanties, expliciet of impliciet.

Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord om alle inhoud, gegevens of software, verkregen door het gebruik van deze website, te gebruiken op uw eigen risico. De eigenaar van deze website wijst elke garantie, expliciet of impliciet, inclusief, maar niet gelimiteerd tot, de inhoud van deze website aangaande services, rechten, materialen van de hand. Geen garantie wordt geboden dat de inhoud van deze website volledig, correct, betrouwbaar, accuraat en foutloos is. De eigenaar van deze website is niet verantwoordelijk voor typefouten of omissies gerelateerd aan tekst of fotografie. Hoewel de eigenaar van deze website probeert deze site veilig voor uw gebruik te maken en houden, kan de eigenaar van deze website geen garantie geven dat deze site geen virussen of andere schadelijke componenten bevat.

De eigenaar van deze website is gerechtigd op elk moment de inhoud van deze website aan te passen. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan gegevens en inhoud van deze website, niet in het verleden of in het heden.

In geen geval zal de eigenaar van deze website aansprakelijk kunnen worden gehouden door direct, speciale, indirecte of geleden schade, of welke andere schade dan ook, inclusief maar niet gelimiteerd tot verlies aan gebruik, verlies aan gelden, verlies aan gegevens, op welke manier dan ook, door het op welke wijze dan ook gebruiken van deze website of het gebruiken van gegevens, gepresenteerd op deze site. Deze disclaimer geldt vanaf het moment dat deze website gepubliceerd is.

Aldus opgesteld op 18-6-2019.

Deze pagina is bijgewerkt op 27-01-2023