Vrijwilligers

Stichting AlGoed, de Bron

De Stichting Algoed creëert een ontmoetingsplek temidden van de Twentse natuur waar we op duurzame en eerlijke wijze omgaan met mens en aarde. Door Co-creatie neemt ieder verantwoordelijkheid en eigenaarschap voor Landgoed AlGoed. In het samenwerken én bij activiteiten die we organiseren of faciliteren is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en leren. Zo werken we samen aan meer welzijn en een mooiere wereld.

WIL JIJ VRIJWILLIGER BIJ ONS WORDEN?

Ons Landgoed AlGoed is een heerlijke ontmoetingsplek en een fijne plek om aan mee te werken. In je werk ontmoet je andere mensen, bouw je contacten op, haal je voldoening uit je bezigheden en ben je in een prachtige natuurlijke omgeving.

Landgoed AlGoed wordt volledig door vrijwilligers gedragen en draaiende gehouden. Dat lukt alleen met betrokken mensen: mensen die zich mede eigenaar voelen en van daaruit verantwoording willen nemen voor klussen, schoonmaak, tuin/landschap, keuken of organisatie.

Ben jij iemand die het werk ziet liggen, die hart heeft voor het hele plaatje en mede zorg draagt voor het geheel? Onderschrijf je onze Bron (visie en missie ineen) en ben je bereid om je, samen met een mooie groep mensen, in te zetten voor een inspirerende ontmoetingsplek? Neem dan eens contact op voor een kennismaking op Algoed.

infolandgoedalgoed@gmail.com

 Deze pagina is bijgewerkt op 01-08-2022.AG-Logo-005Wordpresskl