AlGoed Vakantieweken

algoedvakantieweken

ALGOED VAKANTIEWEKEN

23 juli t-m 19 aug

 Tijdens de vier AlGoed Vakantieweken bruist het op AlGoed nòg meer dan anders. Deze kampeervakantie maak je echt sàmen met anderen. Elke dag combineren we samen klussen met inspirerende workshops. Zo kan het zijn dat je ’s ochtends een paar uur in de aarde wroet, jam maakt, hooi van het land haalt of een hekje verft, terwijl je ’s middags heerlijk kunt genieten van de mooie omgeving rond Landgoed AlGoed en na het avondeten een mindfulnessles volgt, lekker danst of een natuurwandeling maakt. Na het programma kun je nog bij de vuurplaats terecht voor een bakkie, een gesprek of muziek. Hier geniet je van je rust èn kom je op een makkelijke manier in contact met gelijkgestemden.

Wat kun je verwachten?

Mindfulness , Meditatie , Intuïtief schilderen, Massage, Vakantieradio maken, DJ, Yoga, Ecstatic dance, Schilderen, Derwisj dansen, Muziek maken, Bonding, QLB,  Kundalini meditatie,  Jam maken/groenten inmaken, Eten uit de natuur, houtsnijden, Bestek maken, Speurtochten, natuurwandeling, Stiltewandeling, Biodanza. Ook als je zelf een workshop kan geven is dat zeer welkom. Tijdens de vakantie-weken bepalen we samen het programma, daar waar behoefte aan is creëren we gewoon samen!

Thema’s binnen de AlGoed Vakantieweken:

23 juli – 29 juli: CRAFTSWEEK. In deze week  staan veel workshops in het teken van beeldende kunst en handwerktechnieken .

30 juli – 5 aug: geen thema gewoon lekker vakantieweek
6 aug – 12 aug: geen thema gewoon lekker vakantieweek

13 aug – 19 aug: OOHLALA CO-CREATIEWEEK. In deze week zijn er workshops in het teken van theater en muziek,  maar kan er ook samen theater en muziek gemaakt worden. Ook wordt er toegewerkt naar een Open Podium aan het einde van deze week en op
augustus sluiten we de vakantieweken af met een spectaculair nachttheater.

DEELNEMEN EN CO-CREËREN

We maken de vakantie -weken samen tot een succes!

KOSTEN: 

Kosten per week:
Volwassenen: €175,– voor 1 week (zaterdag t/m vrijdag)
of € 30 euro per dag en nacht
Kinderen:
03 t/m 17 jr:  € 15 euro per dag en nacht (€ 105 voor 1 week)
0 t/m 2 jr: gratis

Inclusief: Kampeerplaats, Alle maaltijden op basis van vegetarisch en zoveel mogelijk biologisch*, Koffie/thee ,  Meewerken in de ochtenden, workshops verzorgd door co-creators en korting op externe workshops.

Exclusief: individuele sessies en  consumpties.

Kosten per week:
Volwassenen: € 175 (13 t/m 19 aug)
of € 30 per dag/nacht
Kinderen:
3 t/m 17 jr € 105 (13 t/m 19 aug)
of € 15 per dag/nacht
0-2 jr: gratis

Opgeven kan door een mail te sturen met de volgende informatie:

Naam:
Adres:
Telefoon:
Email:
In welke week je wilt komen:
Met hoeveel volwassenen en/of kinderen kom je:

Stuur dit op naar info@landgoedalgoed.nl