Fanclub Spiegelogie AlGoed

Spiegelogie

In 1999 schreef Willem de Ridder het handboek Spiegelogie. Dit boek is actueler dan ooit. In dit boek houdt Willem ons een spiegel voor over de wijze waarop wij in onze systemische wereld zijn opgevoed en gevormd c.q. misvormd. We zijn in een sociaal wenselijk keurslijf “geperst” en hebben daarmee veel autonome capaciteiten niet ontwikkeld, met alle nadelige gevolgen voor onszelf en de wereld als geheel van dien.

Door dit boek te lezen kun je weer de regie over je eigen leven terugpakken en je bewust worden wat er aan onze geconditioneerde samenleving schort. Hierover gaat het eerste gedeelte van het boek.

In het tweede gedeelte maakt Willem ons bekend met de Universele Spelregels. Velen van ons zijn wel bekend met de natuurwetten, zoals de wet van de zwaartekracht of de wet van de opwaartse kracht. Wat velen echter niet weten is dat het Universum ook eigen wetten kent die ons leven op talrijke manieren beïnvloeden.

Via het concept Fanclub kun je met een aantal personen (fans) met deze wetten aan de slag gaan. Dit brengen wij bij Landgoed AlGoed wekelijks in de praktijk. Wekelijks komt daar namelijk op de woensdagavond om 19:30 uur een fanclub bij elkaar. Door het volgen van het fanclub handboek steunen zij elkaar met diverse levensthema’s. De resultaten zijn bijzonder. Deze zijn het gevolg van het uitzenden van een gezamenlijke intentie naar iemand toe. Het mooie daarbij is dat het je door het steunen van iemand anders, je ook jezelf daarmee steunt.

Een wetenschappelijk inzicht over de kracht van intentie valt te lezen in de boeken van Lynne McTaggart; Het Veld, Het Intentie Experiment en Het Intentie Effect (The Power Of Eight).

Ben je geïnteresseerd in deelname aan deze fanclub? Stuur dan een mail, met je telefoonnummer naar fanclub.algoed@gmail.com. Dan nemen we z.s.m. contact met je op.

Je bent van harte welkom.

Hartelijke groet, Fanclub Spiegelogie AlGoed

Deze pagina is bijgewerkt op 6-3-2020. fb