Dagbesteding de Dromenvanger

cropped-bannerdromenvanger

Dagbesteding De Dromenvanger biedt dagbesteding aan verschillende doelgroepen die een indicatie hebben voor dagbesteding.

De activiteiten van de Dromenvanger vinden plaats op Landgoed AlGoed, een prachtige plek in Enschede en aan de rand van Hengelo in het groene Twekkelo.

Dagbesteding de Dromenvanger is een kleinschalig centrum binnen Landgoed AlGoed voor mensen die een indicatie voor dagbesteding hebben.(o.a.voor mensen met een verstandelijke beperking, niet aangeboren hersenletsel NAH of mensen met een psychische problematiek).

Alle uiteenlopende activiteiten van de Dromenvanger zijn erop gericht om een toegevoegde waarde te leveren aan het prachtige landgoed, waar we er vanuit gaan dat ieder vanuit zijn of haar kwaliteiten iets unieks en moois te bieden heeft en dit op het landgoed kan delen.

De Dromenvanger werkt persoonsgericht, biedt zorg op maat en heeft een groot pallet aan mogelijkheden.

Om onze cliënten een zinvolle daginvulling te kunnen geven, proberen wij zo goed mogelijk te luisteren naar ieders wensen en dromen. Flexibiliteit binnen een duidelijke structuur is wat wij bieden op onze Dromenvanger.

Structuur, flexibiliteit, rust, creativiteit, natuur en humor zijn kernwoorden die het beste onze dagbesteding omschrijven.

www.dromenvanger.eu of bel naar 06-45552410.

Vriendelijke groet, 

Annabel Hinten/begeleider

 annabel website 2014

AG-Logo-005Wordpresskl

Geef een reactie