AlGoed Verdiept

Al een aantal malen hebben we AlGoed Verdiept georganiseerd Lees hier onder meer.

Afbeelding kan het volgende bevatten: wolk, lucht, buiten, tekst en natuur

Van 12 juli om 17.00 uur – 17 juli om 20.00 uur

Sanna Jansen schreef dit mooie stuk:

Prachtplek op mooie Twentse Boerderij op Landgoed Algoed.
Algoed Verdiept is een kleinschalig intens Zomerfestijn waar iedereen deelnemer, als je wilt, inbrenger van een workshop en drager is.

Dus geen maskers van rollen! Wel van je essentie durven laten zien, kwetsbaarheid, verbinden, liefde, plezier, de diepte in. Van talent tot kracht wordt gedeeld. Dat maakt het bijzonder voor mij. Dat je al je kleuren kunt leven,. Ook de zwarte van angst, de gele van transformatie, de rode van hartsplezier Dan durf ik te openen en te helen… in veilige verbinding met gelijken, die het lef hebben.. ervoor te gaan en lief te hebben van zichzelf.. en anderen.. in warme, kleine kring. .
Algoed verdiept is er met Pasen, Zomer en Kerst, en bestaat nu uit een pool van ongeveer 100-120 mensen die regelmatig deelnemen.

De groep is tijdens bijeenkomsten tussen de 20 en max 35 mensen meen ik, kan iets afwijken kortom; gegarandeerd een mooi programma,

Elke keer is het weer hartverwarmend om te ervaren hoe mooi we de diepte in gaan met elkaar en hoeveel verbinding er ontstaat binnen de groep.
We gaan verder op het thema “Ontdek je ware zelf”. Wie ben jij in essentie? Hoe kan je daar contact mee krijgen? Hoe weet je wat essentie is en wat niet? En welke rol speelt het contact met anderen daarin? Hoe kunnen we elkaar hierbij ondersteunen?

De eerste aanmeldingen zijn alweer binnen, en wij hebben er heel veel zin in om jullie te ontvangen en er samen weer prachtige dagen van te maken!
Net als bij eerdere Verdiepingsdagen stellen we in overleg het programma samen, afhankelijk van het aanbod van de deelnemers. Wat we in ieder geval kunnen doen: Familieopstellingen, zweethut, stokvechten, meditatie, dans, bonding.
Met een beetje mazzel, als mijn lijf het ook wil.. dan geef ik de 13th Rite of Munay Ki: Womb Healing Rite voor mannen en vrouwen.

– Bijdrage: €265,- inclusief eten en drinken, overnachtingen, zweethut en workshops. Klik HIER  voor info, aanmelding & betaling.

Deze pagina is bijgewerkt op 15-7-2019.