Quantum Light Breath – Eef Veenman

Iedere 2e dinsdag van de maand in Algoed gebouw “De Dromenvanger”
Aanvang : 20.00 uur
Entree: vrije gift aan Landgoed AlGoed

Quantum Light Breath is een effectieve ademmeditatie van een uur die op krachtige wijze tot reiniging en verheldering van lichaam, geest en ziel leidt.

Dit ademproces doe je terwijl je zit en wordt vergezeld van muziek. De meditatie is ontwikkeld door de mysticus Jeru Kabal op basis van Vipassana – een oude meditatie, meer daan 2500 jaar oud, die doo ritmisch ademen en muziek versterkt wordt. De meditaite is eenvoudig en effectief en leidt verrassend snel tot meer helderheid en welbevinden. QLB maakt oude innerlijke programma’s, patronen en innerlijke blokkaden los, die nog vastzitten in het onderbewustzijn en door de adem getransformeerd worden. Deze dynamische meditatie versnelt je groeiproces en kan alleen of in een groep worden gedaan.

Ondersteund door muziek begeleidt de stem van Jeru Kabal je op weg naar de opening van je hart. Hij nodigt je uit om je volledig te openen voor de adem, het leven, de levendigheid en de vreugde. Veel deelnemers zeggen achteraf dat ze diepe inzichten, creatieve noties, een opening van het hart, duidelijke ontspanning en grotere duidelijkheid hebben gekregen.

Versterk je zelfgenezende krachten

• Laat je vastgehouden angsten en spanningen los

• Bevrijd je van remmende patronen en blokkaden

• Transformeer stress en ergernis

• Breid je energieveld uit, verruim je bewustzijn

• Open je voor een directe extatische ervaring

“Adem diep naar de bron van je herlderheid, ontdek je ware natuur. Het is de moeite waard.”

Jeru Kabal

________________

Eef Veenman (1958)

Eef heeft een ontwikkeling doorgemaakt van ik naar wij. Zijn vader en moeder, de situatie in het ouderlijk huis en een aantal traumatische ervaringen gaven hem genoeg levensraadsels op om uitgebreid op onderzoek uit te gaan naar zijn essentie van het mens-zijn. Zijn ervaringen en kennis brengt hij in in zijn activiteiten binnen het ZijnInstituut.

Eef beoefent Bonding-lichaamspsychotherapie, zijnsgericht-coachen naar Fred Korthagen, contemplatie, meditatie, gebedsgebaren en hij begeleidt het LotusProces.

Info: http://www.zijn-instituut.com/