Ooh La La! Co-Creatie Vakantieweek 13 – 19 aug 2017

In de zomer komt er voor de tweede keer een Ooh La La! Co-Creatie Vakantieweek (van 13 t/m 19 augustus). Een week om verder te creëren samen met anderen.
Voor € 175,00 een volledige vakantie (incl maaltijden)

Tijdens de Ooh La La Vakantieweek bruist het op AlGoed nòg meer dan anders. Deze kampeervakantie maak je echt sàmen met anderen. Elke dag combineren we samen klussen met inspirerende workshops. Zo kan het zijn dat je ’s ochtends een paar uur in de aarde wroet, jam maakt, hooi van het land haalt of een hekje verft, terwijl je ’s middags heerlijk danst of jongleert en na het avondeten samen zingt aan het kampvuur, lekker danst of een natuurwandeling maakt. Ook zijn er workshops op het gebied van bewustwording en verdieping.

Na het programma kun je nog bij de vuurplaats terecht voor een bakkie, een gesprek of muziek. Hier geniet je van je rust èn kom je op een makkelijke manier in contact met gelijkgestemden.
Tijdens deze week maken we samen muziek, theater en kunst. Hiermee werken we naar een nachttheatervoorstelling toe. Verder kun je komen dansen, en nog veel meer.

Kosten per week:
Volwassenen: € 175 (13 t/m 19 aug)
of € 30 per dag/nacht
Kinderen:
3 t/m 17 jr € 105 (13 t/m 19 aug)
of € 15 per dag/nacht
0-2 jr: gratis

Inclusief: Kampeerplaats, Alle maaltijden op basis van vegetarisch en zoveel mogelijk uit onze eigen moestuin , Koffie/thee , Meewerken in de ochtenden, workshops verzorgd door co-creators en korting op externe workshops.

Exclusief: individuele sessies en consumpties.

Aanmelden: https://oohlalafestival.wordpress.com/contact/aanmeldenva/