Muziekpasta!

omslagmuziekpastaAlle gepassioneerde muziek, poëzie en verhalen luisteraars, in het houtvuur kijkers, natuur en pasta liefhebbers kom 31 juli en 14 augustus naar Muziekpasta op het inspirerende landgoed AlGoed. Jullie kunnen komen genieten van singer-songwriters, poëzie en verhalen vertellers. Met mooi weer zitten we om het vuur met uitzicht over het landgoed en met slecht weer binnen in een sfeervolle feestzaal.

 

De volgende artiesten hebben zich voor 14 augustus  al aangemeld:

Phil Carr
Paco Plumtrek
Sasja
Peter Geerts.
Hilda Schmelt 

Meld je voor het eten met een sms aan en schrijf in de sms je naam, datum en hoeveelheid mensen. Je kunt je op dezelfde dag tot 10 uur s’ochtends aanmelden voor het eten. De pasta staat om 18:00 geserveerd.
Voor 7,50 krijg je een heerlijke pasta maaltijd met een toetje. We vragen mensen na de maaltijd mee te helpen met de afwas.

Kom je alleen luisteren? dan betaal je 5 euro. Je bent dan vanaf 19:30 uur welkom. Als je komt eten en luisteren betaal je slechts 10 euro.
Je kunt bij aankomst een drankenkaart kopen bij de kassa ( geen pin)

RESERVEREN:
Tot en met ‘s vrijdagochtend 11.30 u kun je je aanmelden door een SMS te sturen aan 06 49 26 35 90  met vermelding van het aantal personen.