Gestaltworkshop; Jezelf zijn in een groep

unnamedWorkshop: Jezelf zijn in een groep
Behoefte om jezelf beter te leren kennen?
Zin in meer leven en minder overleven?
Herken je dat je dingen wilt maar niet doet?Dan is Gestalt een weg…- om te herkennen hoe je overlevingsmechanismen je nu beïnvloeden- om nieuwe manieren te ontdekken om contact te maken met jezelf en anderen

– om te experimenteren met nieuw gedrag in een veilige omgeving

Wij, Iam en Karen, creëren een omgeving die er op gericht is om je op een veilige manier te laten ontdekken wie je bent, wat je denkt, doet, voelt en hoe dit overkomt op anderen. In het weekend van 28 en 29 mei 2016 geven wij een Gestaltworkshop. In deze workshop heb je de gelegenheid om via de Gestalt benadering individueel te werken aan persoonlijke thema’s, deel te nemen aan het groepsproces en te experimenteren met awareness en contactoefeningen.
Je zult ervaren dat communicatie in de groep soms vertroebeld raakt door blinde vlekken en maskers. Door je bewust te worden van deze menselijke mechanismen en deze bespreekbaar te maken leer je jezelf en je behoeftes (in contact met anderen) beter kennen.  Door samen te delen en te experimenteren met gedrag vergroot je je bewustzijn en zal je beter in staat zijn om keuzes te maken vanuit je hart. Je wordt krachtiger, levendiger en krijgt meer zelfvertrouwen.

Er wordt gewerkt in een kleine groep (maximaal 10 deelnemers, minimaal 5)

Dagindeling:
Het programma start op zaterdag 28 mei  2016  om 10.15 met koffie en thee. De zaterdag werken we door tot 21.00 uur. Op zondag starten we ook om 10.15 waarna we rond 18.00 de workshop afronden. Er is eventueel mogelijkheid tot overnachting op het Landgoed. Mocht je hiervan gebruik willen maken, neem dan even contact op met Jeroen Kumeling (06 1853 4480) of mail naar info@landgoedalgoed.nl voor meer informatie.

Kosten deelname:
Tarieven zijn berekend naar netto inkomen en per persoon.
Vind hieronder je bijbehorende betalingstarief. 

Betalingscategorie Workshopprijs Bij een netto inkomen per maand:

A 275 euro bij inkomen van 2000 euro en hoger 
B 250 euro bij inkomen tussen de 1500 en 2000 euro
C 225 euro bij inkomen  tussen de 1000 en 1500 euro 
D 200 euro bij inkomen beneden de 1000 euro 

Nieuwsgierig geworden?
Neem contact met ons op (voor een kennismakingsgesprek) door een mail te sturen naar: iamenkaren@gmail.com .

Praktische informatie:
Locatie: Landgoed Algoed, Burg. Stroinkstraat 411, 7547 RH Enschede