AlGoed Verdiept Kerst 2015.

omslagalgoedverdieptkerst2015Tussen Kerst en de jaarwisseling organiseert AlGoed voor de zesde keer de verdiepingsdagen “AlGoed Verdiept”.

AlGoed verdiept maken we samen. Naast een aanbod aan workshops is er ruimte voor ieders inbreng.

Op het programma* staat: ochtendmeditatie, familieopstelling, kampvuur, biodanza, bonding, trancereizen, massage, zweethut, stiltewandeling. Het programma vult zich de komende tijd met ieders inbreng. *wijzigingen voorbehouden.

“wat bijzonder dat dit kan. Dat je met zoveel mensen in zo korte tijd verbinding kunt hebben. Dat je echt mèt elkaar en heel spontaan zò’n prachtig programma kunt maken.”

“… de verdieping zit ook in de verbinding met anderen, gedurende de dagen. Er kan veel ontstaan, in de rust die er heerst. Daardoor brengen de dagen mij ook veel, juist ook buiten de workshops om.”

“De verdiepingsweek op het mooie Landgoed Algoed, voor mij het pure leven met bijzondere ontmoetingen. Puur in de zin van echtheid, niets waar je je achter moet, kan en wil(!) verschuilen, alles is ok. “

“Ik vond het fijn om te genieten van elkaar’s kwaliteiten, van de mooie gesprekken en contacten die ik heb gevoeld en de huiselijke sfeer waarin dit plaats vond.”

“Het was een “organische verdiepings-soep”, iedereen bracht zijn kwaliteiten met zich mee en zo ontstonden de mooiste workshops.”

NUTTIGE INFO:

Data: zaterdag 26 december t/m woensdag 30 december 2015

Aanvang: zaterdag 26 december 17.00 uur
Einde: woensdag 30 december 16.00 uur

Inbegrepen: alle maaltijden (zoveel mogelijk biologisch), overnachtingsplek op logeerzolder of gemeenschappelijke ruimte.

Groepsgrootte: Maximaal 30 personen

Kosten: € 195,- incl.

Opgave: meld je aan via info@landgoedalgoed.nl . Je aanmelding is definitief wanneer het volledige bedrag is overgemaakt naar rek. NL90TRIO0781381045 tnv Landgoed AlGoed o.v.v. je naam en “Algoed Verdiept Kerst 2015”

We nodigen je van harte uit (weer) deel te nemen aan AlGoed Verdiept. Mocht je mensen kennen die ook geïnteresseerd zijn, dan geldt deze uitnodiging ook voor hen.