Meditatie-visualisatie door Sommerfugl

Wanneer:
28 oktober 2019 @ 19:30 – 21:30
2019-10-28T19:30:00+01:00
2019-10-28T21:30:00+01:00
Waar:
Landgoed AlGoed
Burg. Stroinkstraat 411
Enschede (Twekkelo)
Kosten:
€ 15,-
Contact:
Marjon de Groot - Dekker

 

 

 

 

Meditatie-visualisatie “Laat je meevoeren met de wind
een innerlijke reis

De herfst is begonnen. De natuur trekt zich langzaam terug alsof ze de ervaringen van de zomer integreert en verwerkt door los te laten. En dat kan er stormachtig aan toe gaan.
Hoe heerlijk is het om geïnspireerd te worden door de natuur, door de seizoenen. En dat kun je doen door een fijne innerlijke reis te volgen.
Tijdens deze innerlijke reis met als thema ‘wind’ breng ik je door middel van een visualisatie in contact met jouw onderbewustzijn. De beelden en gevoelens nodigen je uit delen van jezelf te ontmoeten. Deze geven jou inzichten over jezelf, door bijvoorbeeld liefdevolle boodschappen, symbolische cadeautjes of bijzondere ontmoetingen. Een magische ervaring!
Na deze innerlijke reis nemen we de tijd om je ervaringen te integreren. Dit doen we door stil te worden. En te zijn met dat wat er in jou leeft. Er zal nadien ruimte zijn om kort je ervaring te delen als je die behoefte voelt.

Meenemen:
Een matje, meditatiestoeltje met leuning of iets anders waarop je lekker zit of ligt.
Draag gemakkelijke niet knellende kleding, eventueel warme sokken, aangepast aan de temperatuur. Eventueel een kussentje en/of dekentje.

Kosten € 15,-
Doe je mee? Geef je dan even op via info@sommerfugl.nl. Ga voor meer informatie naar sommerfugl.nl/meditatieavond